top of page
Comp 1_5.gif

Al wat ervaing

SAVOIR VIVRE

€ 3000

Omzet 

In het zesde middelbaar startte ik met vrienden Savoir Vivre, een kledinglijn voor onze mini-onderneming. In 2022 lanceerden we met succes onze eerste collectie, maar hadden problemen met de leverancier. Na vruchteloos zoeken naar een nieuwe leverancier, zette ik alleen de tweede collectie op tijdens de zomervakantie. Na een geslaagde verkoop stopte ik na de zomer om me op school te richten. 

SPORT VISUAL DESIGN

HOUSE OF TALENTS

SPURS

BASKETBALL CLUB

De basketballploeg van mijn thuisstad beleefde de afgelopen periode een enorme opmars. In 2023 klommen ze naar de eerste klasse van de basketcompetitie in België. Bij die overgang komt veel kijken, ikzelf speel al heel mijn leven en wou dan ook he

LOGO CREATIONS 

WICOFIN

FINANCE

....

Sinds 2021 heb ik voor verschillende bedrijven logo's gemaakt. Dit begon voor vrienden en familie maar dit doe ik nu reeds voor iedereen die het vraagt. Ik ben graag bezig achter de computer en ben graag bezig met het creeëren van een identiteit achter een bedrijf. Ik maakte logo's voor volgende bedrijven (BHB, Wicofin, Smebafire, Defrancq, HOT spurs army...)

Carrière

What's next? 

Contact

Laten we connecteren!

Ik ben oprecht enthousiast om te zeggen dat ik nu Idea & innovation management studeer aan de Howest in Kortrijk. In deze bruisende opleiding zal ik nog veel nieuwe opdrachten krijgen en hopelijk veel inspiratie opdoen voor later. Voor deze richting ben ik steeds bedrijven aan het zoeken om zelf ervaring op te doen. Raad je mij een bedrijf aan? Geef me dan een seintje!

Sinds kleins af aan ben ik al bezig met alles wat economie betreft. Op mijn 12e was ik verdrietig omdat ik nog te jong was om aandelen te kopen en op mijn 14e wou ik al mijn eigen onderneming starten. Nu ik 18 ben wil ik van mijn passie mijn job maken, naast mijn studie ben altijd wel ergens bezig met mezelf te ontwikkelen

Mezelf

Al 19 jaar

een passie voor economie 

Sinds kleins af aan ben ik al bezig met alles wat economie betreft. Op mijn 12e was ik verdrietig omdat ik nog te jong was om aandelen te kopen en op mijn 14e wou ik al mijn eigen onderneming starten. Nu ik 18 ben wil ik van mijn passie mijn job maken, naast mijn studie ben altijd wel ergens bezig met mezelf te ontwikkelen

bottom of page